ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ''πιστοί'' της Ρεάλ, οι... λίγοι της Μπαρτσελόνα

Οι ''πιστοί'' της Ρεάλ, οι... λίγοι της Μπαρτσελόνα

Η ACB έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους πιο ''πιστούς'' οπαδούς των 18 ομάδων που συμμετέχουν στη λίγκα. Στην κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης, απογοήτευση για την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana!

Η Ρεάλ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Liga Endesa 2014-'15 ενώ οι φίλοι της ''Βασίλισσας'' είναι οι πιο ''πιστοί'' μεταξύ των 18 ομάδων που συμμετέχουν στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με έρευνα της καταλανικής ''Esports en La Xarxa'', οι Μαδριλένοι έχουν συγκεντρώσει 9.047 θεατές μ.ό. στα μέχρι στιγμής εντός έδρας παιχνίδια τους. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Μπιλμπάο!

Συγκεκριμένα, οι Βάσκοι έχουν 8.532 θεατές στην Bilbao Arena, ανά παιχνίδι. Ακολουθεί η Λαμποράλ Κούτσα με 7.532 θεατές στην Fernando Buesa Arena, η Γκραν Κανάρια με 6.383 φιλάθλους στη νεόδμητη Gran Canaria Arena και η Χιπουσκόα, με 6.000 οπαδούς της.

Η αρνητική έκπληξη έχει να κάνει με την Μπαρτσελόνα, με δεδομένο ότι οι Καταλανοί έχουν... μόλις 4.300 φιλάθλους στα παιχνίδια στο Palau Blaugrana. Όσον αφορά τη ''νεοφώτιστη'' Ανδόρα, η ομάδα του Γιώργου Μπόγρη συγκεντρώνει σχεδόν 3.000 φιλάθλους στους αγώνες της.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, επτά ομάδες ξεπερνούν το 75% πληρότητας στα γήπεδά τους στους αγώνες της Liga Endesa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ