ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Χιούστον Ρόκετς προσφέρουν 21 εκατ. δολάρια στον Γιούλ

Οι Χιούστον Ρόκετς προσφέρουν 21 εκατ. δολάρια στον Γιούλ

Το "φλερτ" ανάμεσα σε Χιούστον Ρόκετς και Σέρχιο Γιούλ είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, με τις "Ρουκέτες" να πηγαίνουν πλέον τη συζήτηση σε... αριθμούς. Του προσφέρουν 21 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια.

Από τις αρχές του έτους έχει προκύψει η πληροφορία πως οι Χιούστον Ρόκετς θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Σέρχιο Γιούλ . Ειδικά από τη στιγμή που θα προβούν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στην πορεία της ιστορίας μας, ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε την πληροφορία που τον ήθελε να βρίσκεται στο "στόχαστρο" των "Ρουκετών" . Πλέον όμως, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με αριθμούς.

Η ηλεκτρονική έκδοση της Marca αποκάλυψε το μέγεθος της πρότασης που έχει κατατεθεί στον 28χρονο παίκτη, ο οποίος χθες (21/6) φρόντισε να βάλει από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη της "Βασίλισσας" επί της Μπαρτσελόνα στον δεύτερο τελικό της Liga Endesa . Το ποσό λοιπόν που προσφέρεται φτάνει τα 21 εκατομμύρια δολάρια, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Κάτι που προφανώς τον κάνει να σκέφτεται ακόμη πιο έντονα το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Μαδρίτη, το οποίο ήδη μοιάζει να είναι το πιο πιθανό σενάριο, αν κρίνουμε από τις συνθήκες.

Βλέπετε, πέτυχε τον βασικό του στόχο (βλ. Euroleague) και είναι έτοιμος να οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Κάτι που αν γίνει, θα σημαίνει πως έχει ολοκληρώσει -και με το παραπάνω- την αποστολή του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ