ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Ισπανοί γράφουν για συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Γιασικεβίτσιους

Οι Ισπανοί γράφουν για συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Γιασικεβίτσιους

Η "AS" τονίζει πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στους Καταλανούς, θα είναι ο νέος κόουτς της Μπαρτσελόνα, για 2+1 χρόνια, παίρνοντας την θέση του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει δεχτεί φέτος έντονη αμφισβήτηση, με την Μπαρτσελόνα για δεύτερη σερί σεζόν να μένει εκτός Final Four, χάνοντας και το πρωτάθλημα στην Ισπανία, αν και είχε το πλεονέκτημα έδρας. Οι Καταλανοί παρουσίασαν μία ασταθής ομάδα στην σεζόν που ολοκληρώθηκε και αρκετοί θεωρούν πως είναι δεδομένη η αποχώρηση του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ισπανική "AS", η Μπαρτσελόνα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους , ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Καταλανών, αντικαθιστώντας τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έχει ήδη συμπληρώσει οκταετία στους "μπλαουγκράνα".

Ο Λιθουανός τεχνικός, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα την Ζάλγκιρις φέτος, είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην Βαρκελώνη, καθώς αγωνίστηκε για μία τριετία (2000-2003) ως παίκτης στους Καταλανούς, οδηγώντας τους "μπλαουκράνα" σε δύο πρωταθλήματα Ισπανίας (2001, 2003) και σε μία κατάκτηση Euroleague το 2003.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ