ΜΠΑΣΚΕΤ

Οδεύει προς Βιτόρια ο Αλόνσο

Η Μπασκόνια θέλει να χρίσει διάδοχο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, έναν από τους πιο ταλαντούχους νέους Ισπανούς προπονητές, τον Σίτο Αλόνσο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν για συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Σίτο Αλόνσο θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της Μπασκόνια, της ομάδας που πέρσι γνωρίζαμε ως Λαμποράλ Κούτσα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός Ισπανός τεχνικός είναι ο εκλεκτός του Κερεχέτα και αυτός που διαδεχτεί τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Έφες.

Ο Αλόνσο τα τελευταία δύο χρόνια καθόταν στον πάγκο της Μπιλμπάο, με την οποία δεσμευόταν μάλιστα από συμβόλαιο. Αυτό όμως δεν αποδείχτηκε πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Βιτόρια, που θα συμφωνήσει μαζί του για τα επόμενα χρόνια.

Είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στη Μπανταλόνα, διαδεχόμενος τον μέντορα του, Αΐτο Ρενέσες (συνεργάστηκαν επί σειρά ετών στην ίδια ομάδα), ενώ εργάστηκε ακόμη στη Χιπουσκόα και στις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Φέτος υπήρξε υποψήφιος και για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, σχηματίζοντας τεχνικό δίδυμο με τον Ρενέσες. Το σενάριο όμως απορρίφθηκε κι έτσι ο Αλόνσο βρήκε τον νέο του πάγκο στην χώρα των Βάσκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ