ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κουκ "στέλνει" τον Λόγκαν στον ΠΑΟ

Ο Κουκ "στέλνει" τον Λόγκαν στον ΠΑΟ
INTIME SPORTS

Η Κάχα Λαμποράλ «μαγειρεύει» (cook) … συνταγή από την Οκλαχόμα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr αν ο γκαρντ των Θάντερ Ντεϊκουάν Κουκ αποδεχτεί την πρόταση των Βάσκων, τότε ο πρόεδρος Χοσέ Αντόνιο Κερεχέτα δεν θα έχει κανέναν λόγο να «ταλαιπωρεί» άλλο τον Ντέιβιντ Λόγκαν, ο οποίος θα συνεχίσει εκτός απροόπτου την καριέρα του στον Παναθηναϊκό…

Το θέμα του Αμερικανού με πολωνικό διαβατήριο πήρε διαστάσεις… σίριαλ και αυτό γιατί 1) έκανε το διαπραγματευτικό λάθος να συμφωνήσει πρώτα με τον Παναθηναϊκό χωρίς να έχει εξασφαλίσει την αποδέσμευσή του από τη διοίκηση της Κάχα Λαμποράλ ή 2) έπεσε στην παγίδα των Βάσκων, οι οποίοι ενώ του είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν αποτελούσε κομμάτι του αγωνιστικού σχεδιασμού του κόουτς Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αθέτησαν την υπόσχεσή τους βάζοντας τον Λόγκαν σε περιπέτειες.

Ένα από τα δύο συνέβη και μόνο ο 29χρονος γκαρντ, ο Κερεχέτα και οι συνεργάτες του γνωρίζουν όλη την αλήθεια.

Από την πρώτη στιγμή, όταν δηλαδή η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Λόγκαν αποκαλύφθηκε από το Sport24.gr, οι Πράσινοι αναζήτησαν άλλες λύσεις για να καλύψουν την κενή θέση του Ντρου Νίκολας, σε περίπτωση που ο πρώην παίκτης της Πρόκομ δεν κατάφερνε να απεγκλωβιστεί από τις δαγκάνες του προέδρου της Κάχα Λαμποράλ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης δεν έχουν βρει κάτι εξαιρετικό στην αγορά των κοινοτικών (θέλουν να αφήσουν κενή θέση ξένου για να αποκτήσουν Αμερικανό φόργοπορντ), ωστόσο η λύση του γρίφου ενδέχεται να προκύψει από την ίδια την Κάχα Λαμποράλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βιτόρια, η Κάχα όχι μόνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντεϊκουάν Κουκ (24 ετών – 1,96 μ.) των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αλλά του έχει καταθέσει σοβαρή προσφορά περιμένοντας την απάντηση του συμπαίκτη των Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Ουέστμπρουκ. Αν, πάντως, ανατρέξει κανείς στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο «δολοφονικός» σουτέρ τριών πόντων (42,2% πέρυσι), θα διαπιστώσει ότι υπό άλλες συνθήκες τα 3.126.764 εκατ. δολ. (ακαθάριστα) που έχει λαμβάνειν την επόμενη χρονιά θα ήταν απλησίαστα για τις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες.

Η συνέχιση του «lock out», όμως, αναγκάζει αρκετούς παίκτες να χαμηλώσουν τον πήχη των απαιτήσεών τους και να αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην Ευρώπη ώσπου να λήξει η απεργία ή και ως το τέλος της χρονιάς. Η Κάχα Λαμποράλ θέλει φυσικά τον Κουκ για όλη την αγωνιστική περίοδο 2011-12 και αυτή τη στιγμή περιμένει στο ακουστικό της για την απάντησή του. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Λόγκαν σε μια άλλη γωνιά των ΗΠΑ. Όπως γίνεται αντιληπτό, το σίριαλ Λόγκαν – Κάχα Λαμποράλ – Παναθηναϊκός μόλις απέκτησε (σίγουρα) ένα ακόμη επεισόδιο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ