ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει εντυπωσιάσει τους Ισπανούς

O Θανάσης Αντετοκούνμπο κάνει νέα αρχή στην καριέρα του στην Ανδόρα και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στην Ισπανία, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στα φιλικά. Δείτε το βίντεο.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Γιάννη, Θανάσης Αντετοκούνμπο, φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει (τουλάχιστον προσωρινά) το όνειρο του ΝΒΑ και το πρωτάθλημα της D-League, επιλέγοντας να επιστρέψει στην Ευρώπη, για την Ανδόρα, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επαγγελματικό σύλλογο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς νωρίτερα αγωνιζόταν στον Φιλαθλητικό.

Μπορεί η Ανδόρα να μην συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά πως η συγκεκριμένη ομάδα μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να εξελιχθεί και να κάνει το δικό του αγωνιστικό... μπαμ, ώστε στο άμεσο μέλλον είτε να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο που θα πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, είτε να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ είναι αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία και να την αξιοποιήσει.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την Εθνική μας ομάδα, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στην Ισπανία. Στα φιλικά παιχνίδια με την Ανδόρα έχει σημειώσει εξαιρετικές εμφανίσεις, παίζοντας και κόντρα στην Μπαρτσελόνα (σημείωσε 7 πόντους) κάνοντας επίδειξη των αθλήτικών του προσόντων, έχοντας ενεργή συμμετοχή σε άμυνα και επίθεση, όντας θεαματικός στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη. Οι Ισπανοί, μάλιστα, του ετοίμασαν και σχετικό αφιερωματικό βίντεο, επισημαίνοντας πως ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να... ανοίξει τα φτερά του στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ