ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σάτο ανανέωσε με την Βαλένθια

Ο Σάτο ανανέωσε με την Βαλένθια

Η Βαλένθια ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 35χρονο γκαρντ/φόργουορντ, Ρομέιν Σάτο, ο οποίος θα παραμείνει στις "νυχτερίδες" για τέταρτη σερί σεζόν.

Ο Ρομέιν Σάτο είναι από τους πιο έμπειρους γκαρντ/φόργουορντ που κυκλοφορούν στην Ευρώπη, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε Σιένα, Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε, κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις.

Τα τελευταία χρόνια, από το 2013 και μετά, αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Βαλένθια. Οι "νυχτερίδες" ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 35χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν ολοκλήρωσε την χρονιά στο Eurocup έχοντας μέσο όρο 4.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ ανά παιχνίδι.

Ο Ρομέιν Σάτο θα συνεχίσει για τέταρτη σερί σεζόν την καριέρα του στην Βαλένθια και ενδεχομένως να τερματίσει εκεί την πλούσια καριέρα του. Ο Αφρικανός γκαρντ/φόργουορντ, κατέκτησε την Euroleague το 2011 με τον Παναθηναϊκό και το Eurocup το 2014 με τις "νυχτερίδες", ενώ το 2010 είχε αναδειχθεί σε MVP του ιταλικού πρωταθλήματος, όταν αγωνιζόταν στην Σιένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ