ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ροντρίγκεθ χάρισε την φανέλα του με αφιέρωση στον Πέρεθ

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αποχώρησε από την Ρεάλ ύστερα από έξι χρόνια για να δοκιμάσει και πάλι την τύχη στο ΝΒΑ και λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, χάρισε την φανέλα του με αφιέρωση στον πρόεδρο των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ύστερα από μία γεμάτη εξαετία με την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του, τόσο σε ομαδικό επίπεδο (1 Euroleague, 3 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 Κύπελλα, 3 Supercora, 1 Intercontinental Cup), όσο και ατομικά (MVP της Euroleague το 2014, μέλος της καλύτερης πεντάδας σε Ισπανία και Euroleague), αποφάσισε φέτος να αποχωρήσει από τον σύλλογο ώστε να δοκιμάσει και πάλι την τύχη του στο ΝΒΑ.

ο 30χρονος κόμπο-γκαρντ, είχε αγωνιστεί στο ΝΒΑ για τέσσερα χρόνια, φορώντας τις φανέλες των Μπλέιζερς (2006-2009) και Κινγκς (2009-10), πριν επιστρέψει στην Ισπανία για την Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα των Σίξερς και έχει βάλει στόχο να διακριθεί και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον οποίο έχει εξαιρετική σχέση. Ο MVP της Euroleague για το 2014 και πρωταθλητής Ευρώπης με τον σύλλογο στο Final Four του 2015, του χάρισε την φανέλα του με το "13", η οποία και είχε σχετική αφιέρωση: "Ήταν τιμή για εμένα που φόρεσα την φανέλα της Ρεάλ για έξι χρόνια. Ήταν όνειρο να πετύχω με αυτή την ομάδα και αυτό έγινε πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας". Mε αυτόν τον τρόπο είπε αντίο στην διοικητική ηγεσία της "Βασίλισσας".

Aκολούθως, σε δηλώσεις του ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, τόνισε πως είναι χαρούμενος και περήφανος που υπήρξε μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτά τα έξι χρόνια, γνωρίζοντας με την ομάδα τόσες μεγάλες επιτυχίες, ενώ τόνισε πως: "Πριν έξι χρόνια, ο κύριος Πέρεθ με είχε ρωτήσει τι θέλω να πετύχω με αυτή την ομάδα. Του απάντησα πως θέλω να κερδίζω και να διακριθώ μαζί της. Και αυτό το κατάφερα". Την περασμένη σεζόν στην Euroleague, ο Ισπανός γκαρντ είχε μέσο όρο 10.9 πόντους (40.9% στα τρίποντα) και 6.2 ασίστ ανά παιχνίδι.

Ο Ροντρίγκεθ χάρισε την φανέλα του με αφιέρωση στον Πέρεθ

Related content

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ