ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ρίμπας θέλει να μείνει στη Βαλένθια

02/03/13 MARZO 2013 © ROBERTO N. CATALUA - SUPERDEPORTE BALONCESTO LIGA ENDESA FASE REGULAR JORNADA 23 PARTIDO VALENCIA BASKET CLUB VS CAJASOL SEVILLA PABELLON FUENTE DE SAN LUIS
02/03/13 MARZO 2013 © ROBERTO N. CATALUA - SUPERDEPORTE BALONCESTO LIGA ENDESA FASE REGULAR JORNADA 23 PARTIDO VALENCIA BASKET CLUB VS CAJASOL SEVILLA PABELLON FUENTE DE SAN LUIS 02/03/13 MARZO 2013 © ROBERTO N. CATALUA - SUPERDEPORTE BALONCESTO LIGA ENDESA FASE REGULAR JORNADA 23 PARTIDO VALENCIA BASKET CLUB VS CAJASOL SEVILLA PABELLON FUENTE DE SAN LUIS

Παρότι ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα της Liga Endesa, ο Πάου Ρίμπας ενδεχομένως να πει "αντίο" στη Βαλένθια. Όχι με δική του υπαιτιότητα πάντως, αφού εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους "πορτοκαλί".

Η παρουσία του στην καλύτερη πεντάδα της Liga Endesa αποτελεί απλά μια μικρή επιβράβευση της παρουσίας του στη Βαλένθια. Τα λόγια του Ρίκι Ρούμπιο για τον ίδιο μία επιβεβαίωση των ικανοτήτων του. Όπως και να έχει, ο Πάου Ρίμπας έκανε φέτος την καλύτερη -ίσως- σεζόν της καριέρας του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνει στη Βαλένθια, αφού ο ισπανικός σύλλογος φαίνεται να... καθυστερεί στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Βλέπετε, οι διαπραγματεύσεις για το νέο πολυετές συμβόλαιο που ζητά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται μετά το τέλος των πλέι οφ (σ.σ.: στα προημιτελικά η Βαλένθια θα αντιμετωπίσει τη Μπιλμπάο). " Έχω μιλήσει με την ομάδα και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τις επαφές μετά το τέλος της χρονιάς. Θέλω να μείνω εδώ. Έχω περάσει τρία υπέροχα χρόνια", σχολίασε -στην ηλεκτρονική έκδοση του "El Gigantes"- για το θέμα ο 28χρονος κόμπο γκαρντ, που φέτος είχε 11 πόντους (με 47% στα τρίποντα), 2.1 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ ανά παιχνίδι.

Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που η Βαλένθια έκανε τόσο εντυπωσιακό φίνις στη regular season (7 νίκες σε 10 παιχνίδια), είχε να πει πως " παίζουμε καλύτερα σε σχέση με την αρχή της χρονιάς, όταν χάναμε κάποια παιχνίδια από λεπτομέρειες. Είμαστε σε καλή κατάσταση εν όψει των πλέι οφ", για να σχολιάσει επί των θεμάτων του πρωταθλήματος πως " η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ