ΜΠΑΣΚΕΤ

O Ρέγιες συνεχίζει να γράφει ιστορία

O Ρέγιες συνεχίζει να γράφει ιστορία

Στα 35 του χρόνια ο Ρέγιες συνεχίζει να γράφει ιστορία, καθώς έφτασε τις 641 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα και μπήκε στο TOP-5 με τους κορυφαίους.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, Φελίπε Ρέγιες, στα 35 του χρόνια συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Με την συμμετοχή του στην αναμέτρηση απέναντι στη Τενερίφη, ο Φελίπε Ρέγες έφτασε τις 641 εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα και με αυτόν τον τρόπο μπήκε στο TOP-5 με τους παίκτες με τις περισσότερες παρουσίες στη λίγκα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι στην πέμπτη θέση μαζί με τον Κάρλος Χιμένεθ, τον οποίο είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει, όπως και τον Αλμπέρτο Ερέρος. Στις πιο πάνω θέσεις βρίσκονται οι Αλμπέρτο Ερέρος (654), Νάτσο Αζόφρα (705), Νάτσο Ροντρίγκεθ (737) και Ράφα Τζοφρέσα (756).

Το 2015, πάντως, είναι μία από τις κορυφαίες χρονιές για τον Φελίπε Ρέγιες. Αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης τόσο με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, όσο και με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ βρέθηκε και στη κορυφαία πεντάδα της Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ