ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Νέντοβιτς έδωσε (πάλι) τη λύση

Ο Νέντοβιτς έδωσε (πάλι) τη λύση

Με τον Νέμανια Νέντοβιτς (23π., 6ασ.) και τον Ντάνι Ντίεθ (15π., 4ριμπ.) να ηγούνται, η Ουνικάχα Μάλαγα πήρε την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Γκραν Κανάρια (89-78), στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Liga Endesa.

Όσο ο Νέμανια Νέντοβιτς παρουσιάζει τέτοια εικόνα, η Ουνικάχα Μάλαγα δεν έχει να φοβάται πολλά. Η ομάδα του Τζουάν Πλάθα πήρε την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Γκραν Κανάρια (89-78), στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Liga Endesa.

Οι "πράσινοι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ στη διάρκεια του α' ημιχρόνου, αλλά "πατώντας το γκάζι" στο γ' δεκάλεπτο ξέφυγαν και δεν κοίταξαν πάλι πίσω. Τόσο γιατί ο Σέρβος πλεϊμέικερ είχε 23 πόντους και 6 ασίστ, όσο κι επειδή οι Ντάνι Ντίεθ (15π.) και Όλιβερ Λαφαγιέτ (13π.) έκαναν επίσης πολύ καλή δουλειά. Τα επιθετικά ριμπάουντ (13 στον αριθμό) έκαναν τη δουλειά τους για την Ουνικάχα Μάλαγα, που δεν χρειάστηκε πάρα πολλά στη συνέχεια για να προστατεύσει την υπέρ της διαφορά.

Όσον αφορά την Γκραν Κανάρια, η κάτοχος του SuperCopa δείχνει σημάδια αστάθειας εδώ και δύο εβδομάδες, κάτι που αποτυπώνεται τόσο στα αποτελέσματά της (έχει 0/4 μέχρι στιγμής) όσο και στα ποσοστά της.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (16/10):

Εστουδιάντες - Φουενλαμπράδα (13:30)

Μπανταλόνα - Τενερίφη (13:30)

Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα (13:30)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μούρθια (19:30)

Μανρέσα - Ομπραντόιρο (20:00)

Μπασκόνια - Ανδόρα (21:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ