ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπουνγκού - Κολό βάζει εμπόδια για Σιλμπ στην ΑΕΚ

Ο Μπουνγκού - Κολό βάζει εμπόδια για Σιλμπ στην ΑΕΚ
ACB MEDIA

Οι μέτριες εμφανίσεις του Νομπέλ Μπουνγκού - Κολό έχουν φέρει τον έμπειρο φόργουορντ στην πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ Μπέτις, κάτι που διαφοροποιεί τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπλέικ Σιλμπ.

Μπορεί να έχει 13 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο στη Liga Endesa, αλλά αυτοί οι αριθμοί δεν φαίνεται πως ικανοποιούν τους ανθρώπους της Ρεάλ Μπέτις σε ό,τι αφορά στην προσφορά του Νομπέλ Μπουνγκού - Κολό. Ο έμπειρος φόργουορντ αποκτήθηκε το καλοκαίρι με σκοπό να κάνει τη διαφορά, κι όπως φαίνεται δεν έχει πείσει για την χρησιμότητά του, σε τέτοιο βαθμό που οι "πράσινοι" ψάχνουν τρόπο για να λύσουν το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τη " Diario de Sevilla ", ο ισπανικός σύλλογος θέλει να τον αποχαιρετήσει άμεσα, αναζητώντας στην αγορά τη διάδοχη κατάσταση για την περιφερειακή του γραμμή.

Κάτι που ενδιαφέρει (εμμέσως) την ΑΕΚ, αφού στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα είναι εύκολο για τη Ρεάλ Μπέτις να πει "αντίο" και στον Μπλέικ Σιλμπ. Ο 34χρονος παίκτης είναι εδώ και καιρό στο "στόχαστρο" της Ένωσης, πλην όμως μοιάζει πιο δύσκολο πλέον να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί η Ρεάλ Μπέτις δεν θέλει να ανοίξει δύο μέτωπα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Παρεμπιπτόντως, οι "πράσινοι" είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης στη Liga Endesa, ως η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος δίχως νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές.

Photo Credits: ACB Media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ