ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπαρνιάνι "καθάρισε" για την Μπασκόνια

Ο Μπαρνιάνι "καθάρισε" για την Μπασκόνια

Η Μούρθια έβαλε δύσκολα στην Μπασκόνια, αλλά η ομάδα του Σίτο Αλόνσο ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος (87-75) χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση του Αντρέα Μπαρνιάνι.

Από το -15 (22-37) επέστρεψε η Μπασκόνια στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μούρθια, έως ότου φτάσει στην τελική επικράτηση με +12 (87-75).

Η ομάδα του Σίτο Αλόνσο τα βρήκε "σκούρα" στο α' μισό, αλλά μόλις οι παίκτες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια, ο Αντρέα Μπαρνιάνι και η παρέα του έκαναν τα πάντα πιο απλά. Ο Ιταλός σέντερ ηγήθηκε της προσπάθειας, έχοντας 20 πόντους με 9/19 σουτ, και μαζί με τους Γιάκα Μπλάζιτς (14π.) και Τόρνικε Σενγκέλια (13π.) έκαναν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα τους προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

Κάπως έτσι, πήγαν στράφι όσα έκαναν στο παρκέ οι Μπίλι Μπαρόν (15π.) και Φακούντσο Καμπάσο (13π., 9ασ.), με τον δεύτερο να προσφέρει μάλιστα το highlight της βραδιάς, χάρη στην εντυπωσιακή ασίστ που έδωσε στον Βίτορ Φαβεράνι, στη διάρκεια του α' ημιχρόνου. Σε ρόλο θύματος ο Αντρέα Μπαρνιάνι, ο οποίος είδε την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του!

Η Σαραγόσα έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας εκτός έδρας την Ουνικάχα Μάλαγα (80-71), χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση των Ισαάκ Φότου (16π., 8ριμπ.) και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (15π.). Με ολική ανατροπή στο β' ημίχρονο, η Τενερίφη επιβλήθηκε της Ομπραντόιρο (70-55), με τον Γιώργο Μπόγρη να έχει 8 πόντους (με 3/8 δίποντα, 2/4 βολές), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 23'22'' συμμετοχής.

Τέλος, η Μπιλμπάο επικράτησε εντός έδρας της Εστουδιάντες (79-74) και η Φουενλαμπράδα άλωσε την έδρα της Μπανταλόνα (82-65).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ