ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο "μονομάχος" Παπαντωνίου στην Ισπανία

Ο "μονομάχος" Παπαντωνίου στην Ισπανία

Παρελθόν για την ΑΕΚ μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα, αποτελεί ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αραμπέρι της LEB Oro, δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας. Δείτε την φωτογραφία με τον "μονομάχο" γκαρντ.

Το γεγονός ότι ο Νώντας Παπαντωνίου ήταν "ξένο" σώμα το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ και δεν υπολογίζονταν από το Γιούρι Ζντοβτς για τη νέα αγωνιστική σεζόν ήταν γνωστό. Ο 26χρονς γκαρντ μάλιστα δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή του "δικεφάλου" στην Κράνισκα Γκόρα, όπου έλαβε χώρα το βασικό στάδιο προετοιμασίας των "κιτρινόμαυρων" και προπονούνταν μόνος του στην Αθήνα.

Ο πρώην παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, ωστόσο δεν άργησε να βρει την επόμενη ομάδα του, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Αραμπέρι, ομάδα της LEB Oro, δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας, με την ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του παίκτη.

Στους "κιτρινόμαυρους" ο Έλληνας πόιντ γκαρντ παρέμεινε δύο χρόνια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Το συμβόλαιο λύθηκε όμως κοινή συναινέσει και ο Παπαντωνίου επέλεξε να αγωνιστεί εκτός Ελλάδος για πρώτη φορά. Οι Ισπανοί επέλεξαν να υποδεχτούν τον πρώην playmaker της "Ένωσης" με έναν σίγουρα ιδιαίτερο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ