ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μερσέντες εύχεται να μην τιμωρηθεί

Ο Μερσέντες εύχεται να μην τιμωρηθεί

Ο σάλος που προκλήθηκε από το προ τριετίας "τιτίβισμα" του Ρεϊνάλντο Μερσέντες έχει φέρει τον Δομινικανό διαιτητή σε πολύ δύσκολη θέση. Διαβάστε τι είπες για το περιστατικό και γιατί ζητά να επικρατήσει η λογική.

Από τη στιγμή που βγήκαν στην επιφάνεια τα προ τριετίας "τιτιβίσματά" του, ο Ρεϊνάλντο Μερσέντες είχε πρόβλημα. Ο Δομινικανός διαιτητής (σ.σ.: στη φωτογραφία διακρίνεται πίσω από τον Χρήστο Χριστοδούλου) ομολόγησε πως είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα, με την απόφασή του να αποβάλει τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ από τον δεύτερο αγώνα του Διηπειρωτικού Κυπέλλου να ενισχύει τη θεωρία συνωμοσίας πως όλα έγιναν... εξ επί τούτου.

" Είναι μία περίεργη κατάσταση, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει βάση στις κατηγορίες. Είναι κάτι εντελώς εκτός λογικής", δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα elCaribe.com, για να προσθέσει πως " εξ όσων γνωρίζων δεν είναι κακό ένας διαιτητής να υποστηρίζει μια ποδοσφαιρική ομάδα. Το σχόλιό μου έγινε πριν από αρκετά χρόνια και το παιχνίδι δεν έχει σχέση με αυτό. Είναι εντελώς άσχετο με ό,τι κάνω στο γήπεδο".

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση της FIBA για το θέμα, ούτε κάποια ενόχληση προς το μέρος του, πράγμα που τον κάνει να τηρεί στάση αναμονής. " Έχω πίστη πως θα επικρατήσει η λογική και τα αρμόδια όργανα δεν θα προχωρήσουν σε κάτι παραπάνω. Καταλαβαίνω πως υπάρχουν αβάσιμοι ισχυρισμοί που δεν έχουν καμία σχέση με το μπάσκετ. Περιμένω να μάθω από τη FIBA τι θα γίνει", κατέληξε ο Δομινικανός διαιτητής, που αίφνης έχει αποκτήσει έναν σημαντικό "πονοκέφαλο", αφού είναι ορατό το ενδεχόμενο ακόμη και να αναγκαστεί να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ