ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μαριάνοβιτς της Μπαρτσελόνα

Ο Μαριάνοβιτς της Μπαρτσελόνα

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς έχει εξελιχθεί στην ατραξιόν της φετινής Euroleague ενώ ο συνεπώνυμός του, Άντριγια, είναι ό.τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Μπαρτσελόνα στις υποδομές της (VIDEO)!

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Euroleague 2014-15 με δυο ρεκόρ. Κατ' αρχάς, ο Σέρβος σέντερ του Ερυθρού Αστέρα είναι αισίως ο παίκτης με τα περισσότερα double-double σε μια σεζόν, 16 τον αριθμό.

Επίσης στο 9.09'' του ματς με τον Παναθηναϊκό , κατέβασε το 9ο ριμπάουντ της βραδιάς και έφτασε τα 249 στο σύνολο, για να αφήσει πίσω τον Μιρσάντ Τουρκσάν, ο οποίος κρατούσε το ρεκόρ (σε "σκουπίδια μιας σεζόν"), από το 2003, οπότε είχε αρπάξει 248 ριμπ. Ο Μαριάνοβιτς τελείωσε με 16 "σκουπίδια" και έτσι το νέο ρεκόρ είναι 256 ριμπ., σε μια αγωνιστική περίοδο.

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος Μαριάνοβιτς είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Μπαρτσελόνα στα παιδικοεφηβικά της! Ο 16χρονος Σέρβος γκαρντ (1μ.98) Άντριγια Μαριάνοβιτς πήρε μέρος στο Jordan Brand Classic μαζί με τους "δικούς" μας 99άρηδες Δημήτρη Μωραΐτη (του Πανιωνίου) και Παναγιώτη Βίρλα (του Προμηθέα Πατρών) .

Παράλληλα, πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πρόσφατο τουρνουά U16 που διεξήχθη στην Κόρδοβα.

Δείτε τον νεαρό Μαριάνοβιτς, εν δράσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ