ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο λόγος που ο Μπαρτζώκας είναι προβληματισμένος στην Μπαρτσελόνα

Ο λόγος που ο Μπαρτζώκας είναι προβληματισμένος στην Μπαρτσελόνα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας για την μέχρι τώρα πορεία της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός πως οι Καταλανοί έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Supercopa, αλλά στον τελικό υπέστη ήττα-σοκ από την Γκραν Κανάρια, ενώ ακολούθως οι "μπλαουκγράνα" κατέκτησαν το Κύπελλο Καταλωνίας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας για την μέχρι τώρα πορεία της νέας του ομάδας, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός πως οι παίκτες του σαν σύνολο δεν έχουν διάρκεια στην απόδοση τους.

Ο Έλληνας προπονητής σχολίασε τα εξής: "Είμαι αισιόδοξος, σκέφτομαι θετικά ωστόσο θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Μπορούμε, για παράδειγμα, να παίζουμε καλά για 10' και στη συνέχεια δεν το κάνουμε! Πρέπει να έχουμε συνέπεια και σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Θα έχουμε την ευκαιρία όταν είμαστε όλοι μαζί.

Έχουμε μπροστά μας μια πολύ μεγάλη σεζόν, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να εκτιμήσουμε τους αντιπάλους μας που θα παλέψουν για τον τίτλο. Θα υπάρξουν πολλά ταξίδια, πολλά δύσκολα παιχνίδια κι, ενδεχομένως, τραυματισμοί επομένως δεν μπορούμε να έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ