ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο λόγος που ο Γιασικεβίτσιους δεν μπορεί να γίνει κόουτς στην Μπαρτσελόνα

Ο λόγος που ο Γιασικεβίτσιους δεν μπορεί να γίνει κόουτς στην Μπαρτσελόνα

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν ο "εκλεκτός" της Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία τον Τσάβι Πασκουάλ, αλλά οι κανονισμοί της ACB δεν τον αφήνουν, καθώς πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο χρόνια προϋπηρεσία.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί παρελθόν για την Μπαρτσελόνα , ύστερα από μία οκταετία και οι Καταλανοί ψάχνουν τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία των "μπλαουκράνα".

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε και ως παίκτης στην Μπαρτσελόνα στο παρελθόν, κατακτώντας τίτλους σε Ισπανία και Ευρώπη, ήταν ο "εκλεκτός" των ανθρώπων της ομάδας για την θέση του προπονητή, αλλά η υπόθεση... κόλλησε.

Ο Λιθουανός τεχνικός, ο οποίος μετρά μερικούς μήνες ως πρώτος προπονητής της Ζάλγκιρις Κάουνας, δεν μπορεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα γιατί του το απαγορεύουν οι κανονισμοί!

Σύμφωνα με το καταστατικό της ACB, για να δουλέψει κάποιος ως προπονητής στη Liga Endesa πρέπει να έχει δύο χρόνια προϋπηρεσία σε πάγκους και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν καλύπτει αυτό το χρονικό πλαίσιο, άρα δεν μπορεί να γίνει η πρόσληψή του.

Πλέον, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα στρέφονται σε εναλλακτικές λύσεις για τον αντικαταστάτη του Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ