ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Λιβόν Κένταλ ζει ξανά την ζωή του

Ο Λιβόν Κένταλ ζει ξανά την ζωή του

Ο Λιβόν Κένταλ που είχε συγκλονίσει πριν δύο χρόνια όταν γνωστοποίησε στον κόσμο ότι ο μερικών μηνών γιος του είχε όγκο στον εγκέφαλο, ανακοίνωσε ότι πλέον το παιδί του έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο!

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ο Λιβόν Κενταλ παράτησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Γκραν Κανάρια και επέστρεψε στον Καναδά για να βρεθεί στο πλευρό του (τότε) 10 μηνών γιου του, Σκάιλερ . Ο λόγος ήταν ότι ο μικρός είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και χρειαζόταν να υποβληθεί άμεσα σε μία πανάκριβη επέμβαση, με πολύ κόσμο να σπεύδει στο πλευρό του για να τον βοηθήσει οικονομικά.

Έπειτα λοιπόν από δύο δύσκολα χρόνια και πολλές πάνω-κάτω, ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου και του Αμαρουσίου ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter ότι ο γιος του είναι πλέον μία χαρά!

" Σχεδόν δύο χρόνια μετά την διάγνωση για τον Σκάιλερ, η τελευταία μαγνητική που υποβλήθηκε ήταν "καθαρή". Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω αυτό που νιώθω, μόνο αγνή αγάπη" έγραψε χαρακτηριστικά ο νυν παίκτης της Εστουντιάντες στο προφίλ του, "ανεβάζοντας" παράλληλα μία φωτογραφία του γιου του. Δείτε το σχετικό post.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ