ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κερεχέτα το "ξέκοψε" για Ντελφίνο

Ο Κερεχέτα το "ξέκοψε" για Ντελφίνο

Ο Κάρλος Ντελφίνο βρέθηκε στο "στόχαστρο" της Μπασκόνια, αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Χοσεάν Κερεχέτα, η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι αδύνατη αυτή τη στιγμή.

Η αλλαγή "δέρματος" που έκανε η Μπασκόνια (πρώην Λαμποράλ Κούτσα) το καλοκαίρι ήταν τέτοια που έφερε ένα καράβι παίκτες στη Βιτόρια. Από τον Αντρέα Μπαρνιάνι μέχρι τον Σέιν Λάρκιν, η ομάδα του Σίτο Αλόνσο φιλοδοξεί να "χτίσει" από το "μηδέν" ρόστερ εφάμιλλο του περσινού, που έφτασε μέχρι το Final Four.

Γι αυτόν τον λόγο βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Κάρλος Ντελφίνο, με τον 34χρονο γκαρντ/φόργουορντ να δηλώνει πως ενδιαφέρεται, πλην όμως να αρνείται τον ειδικό όρο που του πρότεινε η ισπανική ομάδα. Το "αγκάθι" δηλαδή στο οποίο αναφέρθηκε το Sport24.gr τις προάλλες , εξηγώντας τον βασικό λόγο που δεν δείχνει να προχωράει η υπόθεση.

Λίγες ημέρες αργότερα ήρθε ο Χοσεάν Κερεχέτα για να βάλει τέλος (;) στις όποιες φήμες. Τι είπε ο "ισχυρός άνδρας" της Μπασκόνια. Πολύ απλά εξήγησε ότι " αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ο παίκτης στη Βιτόρια", δίχως να επεκταθεί περισσότερο αφού " παρά τις φήμες που υπάρχουν για το θέμα, δεν έχουμε συζητήσει πιο "βαθιά" για τη μεταξύ μας συνεργασία. Δεν το βλέπω πάντως να γίνεται".

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που... παραδοσιακά, η ομάδα της Βιτόρια αποτέλεσε το λιμάνι αρκετών παικτών από την Αργεντινή. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στο παρελθόν διέπρεψαν με τα χρώματά της ο Λουίς Σκόλα, ο Πάμπλο Πριτζιόνι και ο Αντρές Νοτσιόνι, πριν τραβήξουν για άλλες πολιτείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ