ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κένταλ δίνει αγώνα ζωής για το παιδί του

Ο Κένταλ δίνει αγώνα ζωής για το παιδί του

Η Γκραν Κανάρια θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά των πλέι οφ τη Ρεάλ Μαδρίτης, δίχως όμως τον Λιβόν Κένταλ στη σύνθεσή της. Ο Καναδός πάουερ φόργουορντ δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα, προσπαθώντας να κρατήσει στη ζωή το παιδί του.

Τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά της Liga Endesa βρίσκονται στα προσεχώς για τη Γκραν Κανάρια, η οποία όμως θα παραταχθεί με μία σημαντική απουσία. Αυτή του Λιβόν Κένταλ, ο οποίος θα πετάξει αύριο (28/5) για τον Καναδά, προκειμένου να νοσηλευτεί το δέκα μηνών παιδί του σε ειδική κλινική!

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του Αμαρουσίου περνάει έναν προσωπικό Γολγοθά τους τελευταίους μήνες αφού κάθε άλλο έχει καταφέρει να χαρεί τη γέννηση του παιδιού του. Κι αυτό γιατί ο διάδοχος έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο. Σε σημείο που είναι απαραίτητο να μεταφερθεί σε ειδική κλινική του Καναδά, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο Καναδός πάουερ φόργουορντ αναγκάστηκε να ολοκληρώσει πρόωρα τη συνεργασία του με την ομάδα των Κανάριων Νήσων, με τον κόσμο να αγνοεί το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό. Γι αυτό δημιουργήθηκαν απορίες από την απουσία του στο τελευταίο παιχνίδι της regular season με την Εστουδιάντες. Όταν όμως έγινε γνωστό το τι και πως, σύσσωμη η κοινότητα του ισπανικού μπάσκετ αλλά και ο απλός κόσμος θέλησε να του ευχηθεί διαδικτυακά, δίνοντάς του δύναμη για την περιπέτεια που τώρα ξεκινά για τον ίδιο και τη σύζυγό του, Αλεξάνδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ