ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Καμπάσο πανηγύρισε με... τον Μπομπ Σφουγγαράκη

Ο Καμπάσο πανηγύρισε με... τον Μπομπ Σφουγγαράκη

Ο Φακούντο Καμπάσο θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Μούρθια, ένα γεγονός που τον έκανε να... πανηγυρίσει. Πως; Με τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

Μπορεί το καλοκαίρι του 2014 να υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά φόρεσε τη φανέλα της μόνο την πρώτη χρονιά, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση της Euroleague στο BarclayCard Center. Ο Φακούντο Καμπάσο δεν κατάφερε να στεριώσει στη "Βασίλισσα" αφού πέρσι παραχωρήθηκε δανεικός στη Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη.

Οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικές στη Liga Endesa, βοήθησε τους "κόκκινους" να πάρουν το εισιτήριο για το Eurocup, αλλά -και πάλι- δεν χωρούσε στον σχεδιασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Όχι ότι... στεναχωρήθηκε βέβαια γι αυτό αφού βρήκε την ευκαιρία να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μούρθια. Η ισπανική ομάδα που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ανακοίνωσε τα... ευχάριστα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, επισημαίνοντας πως " είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να συνεχίσω για ακόμη μια χρονιά στη Μούρθια. Μου αρέσει η ομάδα και ο κόσμος της".

Δεν παρέλειψε βέβαια να συνοδεύσει το "τιτίβισμά" του με τον... Μπομπ Σφουγγαράκη, τον γνωστό ήρωα της ομότιτλης παιδικής σειράς κινουμένων σχεδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ