ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντρέιπερ ο αντι-Ροντρίγκεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ντρέιπερ ο αντι-Ροντρίγκεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης
2015 EUROLEAGUE BASKETBALL

Ο Ντοντέι Ντρέιπερ είναι ο παίκτης που θα κληθεί να "μπει στα παπούτσια" του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα. "Δεν σκέφτομαι να φύγω", δήλωσε ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Οι μαζικές αποχωρήσεις παικτών για το ΝΒΑ επηρέασαν τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να είναι ο παίκτης που είπε "αντίο" για να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Κάπως έτσι, η "Βασίλισσα" κλήθηκε να βγει στην αγορά, αναζητώντας τον διάδοχό του. Αποτάθηκε λοιπόν σε έναν -όχι και τόσο- παλιό γνωστό, τον Ντοντέι Ντρέιπερ.

Ο 32χρονος πλεϊμέικερ πέρασε προ τριετίας (2012-'14) από την ισπανική ομάδα, όντας πλέον έτοιμος να ξαναφορέσει τη φανέλα των "μερένγκες". Όπως αναφέρεται μάλιστα σε ισπανικά δημοσιεύματα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Σε ό,τι αφορά τώρα το ενδεχόμενο αποχώρησης (και) του Ρούντι Φερνάντεθ, ο 31χρονος φόργουορντ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ακολουθώντας τα χνάρια του "Τσάτσο". Όπως τόνισε " είναι αλήθεια ότι είχαμε μια επαφή με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Απλά με ρώτησαν κάποια πράγματα, τίποτα παραπάνω. Είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχω δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο και δεν σκέφτομαι να φύγω. Υπάρχει ένας όρος opt out που μου επιτρέπει να φύγω για το ΝΒΑ, είμαι πρόθυμος να συζητήσω, αλλά δεν είναι στα πλάνα μου η αποχώρηση. Δεν σχεδιάζω κάτι διαφορετικό".

Κάπως έτσι, δείχνει διατεθειμένος να κλείσει τα αυτιά του στις Σειρήνες του ΝΒΑ και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς που φέρονται να του προσφέρουν το ποσό των 20.000.000 δολαρίων για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ