ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντόρσεϊ: "Σκέφτηκα να τα παρατήσω"

Ντόρσεϊ: "Σκέφτηκα να τα παρατήσω"

Μία μέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Τζόι Ντόρσεϊ τοποθετήθηκε για όσα γράφονται και ακούγονται για εκείνον στη Βαρκελώνη, εξηγώντας πως ακριβώς έχει η κατάσταση.

Η δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την κακή αγωνιστική κατάσταση του Τζόι Ντόρσεϊ μια μέρα πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό "φούντωσε" τα σενάρια περί αποχώρησής του από την Μπαρτσελόνα. Ο 33χρονος σέντερ "απάντησε" με καλή εμφάνιση απέναντι στους "ερυθρολεύκους", αφού στασ 13'54'' που χρησιμοποιήθηκε πρόλαβε να σημειώσει 7 πόντους (με 3/7 δίποντα, 1/2 βολές) και να μαζέψει 8 ριμπάουντ.

Μία μέρα μετά τον αγώνα, ήρθε η πρώτη τοποθέτησή του για όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται για εκείνον στη Βαρκελώνη. Έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, τονίζοντας πως νωρίτερα τη φετινή σεζόν σκέφτηκε να τα παρατήσει και να πει "αντίο" στη δράση!

Αναλυτικά όσα έγραψε:

" Αφήστε με να καθαρίσω τον αέρα γι αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό: πέρσι "έκοψα" κάθε σύνδεσμο στον αστράγαλό μου, στη διάρκεια των playoffs της EuroLeague με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο γιατρός της ομάδας μου είπε ότι ήταν απλά ένα βαρύ διάστρεμμα, γι αυτό με πίεσαν να επιστρέψω άμεσα και να αγωνιστώ. Δεν μου είπαν τι πραγματικά είχα, μέχρι στιγμή που ήταν αργά. Δημιουργήθηκε οίδημα σε κάθε ιστό του ποδιού μου, με αποτέλεσμα να τελειώσει η σεζόν για εμένα.

Η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι η πιο δύσκολη που έχω περάσει στην καριέρα μου, προσπαθώ να παίξω, αν και τραυματίας, δίχως να μπορώ να αποδώσω στον απόλυτο βαθμό. Ναι, υπήρχαν στιγμές φέτος που σκέφτηκα να τα παρατήσω γιατί ο τραυματισμός επηρέαζε το παιχνίδι μου. Είμαι όμως της λογικής να μην τα παρατάω ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου για τα μηνύματα που μου στέλνουν όλο αυτό διάστημα, προσπαθώντας να κρατήσουν ψηλά το ηθικό μου. Χωρίς τα δικά τους λόγια, θα είχα σταματήσει να δουλεύω τόσο πολύ. Είμαι στο γήπεδο από το πρωί μέχρι το βράδυ γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να ξαναγίνει ανταγωνιστική.

Ο Ντόρσεϊ επιστρέφει!"

Ντόρσεϊ: "Σκέφτηκα να τα παρατήσω"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ