ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντόμινο εξελίξεων για τα "παράθυρα": Χωρίς μετάδοση οι αγώνες της Ισπανίας!

Ντόμινο εξελίξεων για τα "παράθυρα": Χωρίς μετάδοση οι αγώνες της Ισπανίας!

Η ανακοίνωση των δεκαέξι (16) παικτών που θα παλέψουν στους δύο πρώτους αγώνες της Ισπανίας στα "παράθυρα" δεν άρεσε καθόλου στο κανάλι που έχει τα δικαιώματα της "φούρια ρόχα". Η αντίδραση ήρθε μέσω ανακοίνωσης: "Δεν θα μεταδώσουμε ούτε τους αγώνες των προκριματικών ούτε το Παγκόσμιο Κύπελλο"!

Λίγες ημέρες πριν από τους πρώτες αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κι η κατάσταση στην Ισπανία μόνο ήρεμη δεν είναι. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα τους δεκαέξι (16) παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τα δύο πρώτα παιχνίδια των "παραθύρων" με Μαυροβούνιο και Σλοβενία, δίχως να συμπεριλάβει παίκτες από την EuroLeague.

Αυτή η κίνηση έφερε την άμεση αντίδραση της Mediaset, εταιρείας που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των προκριματικών και της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μέσω ανακοίνωσης λοιπόν η εταιρεία εξήγησε ότι δεν πρόκειται να μεταδώσει κάποιο από τα παιχνίδια που έρχονται για τη "φούρια ρόχα", βάζοντας στην κουβέντα την κάλυψη ακόμη και της ίδιας της τελικής φάσης.

Ντόμινο εξελίξεων για τα "παράθυρα": Χωρίς μετάδοση οι αγώνες της Ισπανίας!

Για του λόγου το αληθές, ο Σέρτζιο Σκαριόλο κάλεσε στην πρώτη συγκέντρωση της Ισπανίας τους: Βίκτορ Αρτεάγκα (Εστουδιάντες), Χαβιέρ Μπεϊράν (Τενερίφη), Κίνο Κολόμ (Ούνικς Καζάν), Χάιμε Φερνάντεθ (Ανδόρα), Σέρχι Γκαρσία (Σαραγόσα), Νάτσο Λοβέτ (Μπανταλόνα), Τσάμπι Λόπεθ - Αροστέγκι (Μπανταλόνα), Άλμπερτ Όλιβερ (Γκραν Κανάρια), Οριόλ Παουλί (Γκραν Κανάρια), Τσάβι Ραμπασέδα (Γκραν Κανάρια), Σεμπάστιαν Σάιθ (Μπούργος), Άλεξ Σουάρεθ (Σαραγόσα), Φραν Βάσκεθ (Τενερίφη), Τσάβι Βέγκα (Μπούργος), Έντγκαρ Βισέδο (Εστουδιάντες) και Σέρχι Βιδάλ (Μπανταλόνα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ