ΜΠΑΣΚΕΤ

Νοτσιόνι: "Ο Ομπράντοβιτς επηρεάζει τους διαιτητές"

Ο Αντρές Νοτσιόνι μίλησε για την σειρά Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας στις δηλώσεις του πως ο κόουτς των Τούρκων, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, επηρεάζει τους διαιτητές.

Ο Αργεντινός πάουερ-φόργουορντ, Αντρές Νοτσιόνι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε πως ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ασκεί πίεση στους διαιτητές με αποτέλεσμα να τους επηρεάζει.

Ο Αντρές Νοτσιόνι σχολίασε τα εξής: "Ο βασικός μας στόχος είναι η νίκη, να κάνουμε καταρχάς την σειρά 2-1. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουν μείνει. Πιστεύουμε στην πρόκριση και στην ομάδα μας. Το τρίτο ματς της σειράς είναι το πρώτο που έχουμε να δώσουμε στην Μαδρίτη και πρέπει να εκμεταλευτούμε την έδρα μας. Παίζουμε στο γήπεδο μας και οι φίλαθλοί μας θα μας βοηθήσουν κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο ώστε να τους ανταμείψουμε. Είμαστε έτοιμοι.

Πρέπει να παίξουμε σκληρά. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και πιστεύω πως θα το κάνουμε από το τρίτο παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτε είναι σπουδαία ομάδα με ταλέντο και ήδη έχουμε πει πως είναι φαβορί για την πρόκριση. Η πίεση του κόσμου, ο τρόπος παιχνιδιού τους, η πίεση του Ομπράντοβιτς προς τους διαιτητές τους οποίους και επηρεάζει, όλα αυτά το έκαναν αδύνατο να νικήσουμε στο δεύτερο ματς. Αυτή είναι η αλήθεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ