ΜΠΑΣΚΕΤ

Νοτσιόνι: "Μπορούμε να κοντράρουμε ομάδες ΝΒΑ!"

Νοτσιόνι: "Μπορούμε να κοντράρουμε ομάδες ΝΒΑ!"

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τους Boston Celtics στο Barclaycard Center (8/10, 22.00) και ο Αντρές Νοτσιόνι ξεστόμισε τη μεγάλη κουβέντα, σε ό,τι αφορά τη "Βασίλισσα" και το ΝΒΑ!

Η Ρεάλ κατέκτησε πέντε συνεχόμενους τίτλους πριν ηττηθεί από τη Μάλαγα στον ημιτελικό του Supercopa 2015 και πλέον στρέφεται στο σπουδαίο ματς με τους Boston Celtics, στο Barclaycard Center της Μαδρίτης (8/10, 22.00).

H "Βασίλισσα" του Πάμπλο Λάσο θα έχει την ευκαιρία να μετρήσεις τις δυνάμεις της απέναντι στους "Κέλτες" πριν από την έναρξη της σεζόν στη Liga Endesa (σ.σ. 11/10 με τη Βαλένθια) και ο Αντρές Νοτσιόνι ξεκαθάρισε ότι οι Μαδριλένοι μπορούν να κοντράρουν οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ!

"Το να αντιμετωπίζεις ομάδες top επιπέδου είναι πάντα καλό. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί 100%! Όχι μόνο απέναντι στους Celtics, αλλά κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ αφού διαθέτουμε ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό σύνολο. Θα γίνει ένα πολύ δυνατό και απολαυστικό παιχνίδι" εξήγησε χαρακτηριστικά ο "Chapu" με αφορμή τον αγώνα της Ρεάλ με τους Celtics, στο πλαίσιο του ΝΒΑ Europe Live Tour.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ