ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκες για Μπόγρη και Θανάση

Νίκες για Μπόγρη και Θανάση

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Γιώργος Μπόγρης συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο Ισπανικό Πρωτάθλημα.

Επιστροφή στις νίκες για την Ανδόρα του Θανάση Αντετοκούνμπο. Η ομάδα του Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην - χωρίς Φάκου Καμπάτσο - Μούρθια, παίρνοντας μία άνετη νίκη με 88-72!

Ο Θανάσης βρέθηκε στο παρκέ για 13 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα και ήταν θετικός, έχοντας 7 ποντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κοψίματα. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο παλιός μας γνώριμος από το πέρασμά του από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, Γκιόργκι Σερμαντίνι, με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 κοψίματα, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Ντέιβιντ Γέλινεκ με 16 πόντους. Για τη Μούρθια, ο Μπίλι Μπαρόν είχε 21 πόντους.

Σημαντική νίκη πήρε και η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη, η οποία επικράτησε με 81-72 της Εστουντιάντες και πλέον μετράει δύο σερί νίκες, με το ρεκόρ της να είναι 5 νίκες και 1 ήττα. Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Φραν Βάσκεθ και Χαβιέ Μπιεράν που είχαν από 13 πόντους, ενώ ο Μπόγρης είχε 4 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 10 λεπτά συμμετοχής. Για την Εστουντιάντες, ο Εντουίν Τζάκσον είχε 19 πόντους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Τζουβεντούτ επιβλήθηκε με 82-79 της Μάλαγα (Μπογκντάνοβιτς 15 πόντοι - Σουάρεθ 15 πόντοι), η Γκραν Κανάρια συνέτριψε με 82-62 την Μπέτις (Μπάεζ 13 πόντοι - Ζόριτς 14 πόντοι) και η Μπασκόνια κέρδισε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 82-69 τη Μανρέσα (Μπλάζιτς 17 πόντοι - Σαγκς 17 πόντοι). Στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε εύκολα με 85-75 της Ρεάλ Μαδρίτης .

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Νίκες για Μπόγρη και Θανάση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ