ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκες για Μπόγρη και Θανάση

Νίκες για Μπόγρη και Θανάση

Γιώργος Μπόγρης και Θανάσης Αντετοκούνμπο συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στην ACB. Σπουδαία “διπλά” για Μάλαγα και Εντουντιάντες, περίπατο η Μούρθια.

Η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη και η Ανδόρα του Θανάση Αντετοκούνμπο παρέμειναν αήττητες στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, με τους Έλληνες διεθνείς να βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους.

Η Τενερίφη διέλυσε με 96-74 την Ρεάλ Μπέτις με τον Ντέβιν Ουάιτ να είναι εκπληκτικός και να σταματάει στους 28 πόντους και τον Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ 15 πόντους. Ο Γιώργος Μπόγρης ξεκίνησε στην βασική πεντάδα της ομάδας του και είχε 10 πόντους με 5/5 δίποντα και 2 ριμπάουντ.

Λίγο νωρίτερα, η Ανδόρα του Θανάση Αντετοκούνμπο επιβλήθηκε εύκολα με 92-73 της Χοβεντούτ, με τον Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ να έχει 3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 κοψίματα σε 16 λεπτά συμμετοχής. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ντέιβιντ Γέλινεκ με 20 πόντους, ενώ 18 πόντους είχε ο Νάτσο Μαρτίν. Για την Χουβεντούτ, οι Λούκα Μπογκντάνοβιτς και Τόμαζ Γκιέλο είχαν από 12 πόντους.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας: Η Μάλαγα πήγε σημαντική νίκη με 98-85 μέσα στην έδρα της Φουενλραμπράδα, με τον Τζαμάρ Σμιθ να έχει 20 πόντους και τους Ντέγιαν Μούσλι και Νεμάνια Νέντοβιτς από 17 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Φρανσισκο Κρουζ είχε 19 πόντους. Η Μούρθια έκανε περίπατο κόντρα στην Μανρέσα, παίρνοντας τη νίκη με 85-61 χάρη στους Βίτορ Μπενίτε (23 πόντοι), Νεμάνια Ράντοβιτς (11 πόντοι) και Φάκου Καμπάτσο (5 πόντοι, 10 ασίστ). Τέλος, η Εστουντιάντες άλωσε την έδρα της Ομπραντόριο με 73-64, με τους Έντουϊν Τζάκσον (17 πόντοι) και Χάιμε Φερνάντεθ (13 πόντοι) να κάνουν την διαφορά, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μίκι ΜακΚόνελ με 14 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ