ΜΠΑΣΚΕΤ

Ναβάρο: "Έχω καλή άποψη για τον Μπαρτζώκα"

Ναβάρο: "Έχω καλή άποψη για τον Μπαρτζώκα"
2015 EUROLEAGUE BASKETBALL

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ρωτήθηκε για την πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα από την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως έχει καλή άποψη για τον νέο προπονητή της ομάδας του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα τρία χρόνια , όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ισπανικός σύλλογος το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7). Ο "Coach B" θα μετακομίσει στην καταλανική πρωτεύουσα από το Κρασνοντάρ, αναλαμβάνοντας το έργο να "χτίσει" την Μπαρτσελόνα και να την οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών, μετά από δύο χρόνια δίχως... κούπα.

Για την αλλαγή που υπάρχει στην άκρη του πάγκου ρωτήθηκε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τι είπε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα; " Έμαθα από τον Τύπο για την πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα κι η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καλή άποψη για εκείνον", σχολίασε χαρακτηριστικά πριν προσθέσει ότι " δίχως αμφιβολία, υπάρχει μεγάλη αλλαγή στην ομάδα, όπως επίσης θα συμβούν σε επίπεδο ρόστερ. Θα δούμε τι ομάδα θα δημιουργηθεί τη νέα χρονιά. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε, γιατί απέχουμε δύο χρόνια από τους τίτλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ