ΜΠΑΣΚΕΤ

Ναβάρο: "Άλλα είπε σε μένα ο Μπαρτζώκας"

Ναβάρο: "Άλλα είπε σε μένα ο Μπαρτζώκας"

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μίλησε σε δημοσιογράφους για την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα από την Μπαρτσελόνα, δείχνοντας ενοχλημένος για μία ατάκα του πρώην προπονητή του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξακολουθεί να αποτελεί... αγαπημένο θέμα των δημοσιογράφων στην Ισπανία, οι οποίοι ρώτησαν τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο για τον πρώην προπονητή του. Κι απ' ότι φαίνεται, ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα ενοχλήθηκε από κάποιες ατάκες του, στο πρόσφατο παρελθόν.

Κυρίως για το γεγονός πως χαρακτήρισε ως πρόβλημα το γεγονός πως κλήθηκε να διαχειριστεί τον "Λα Μπόμπα", ο οποίος σε αυτή την ηλικία (37) δεν ήταν σε θέση να προσφέρει αρκετά. Η απάντηση του ίδιου του εμβληματικού αρχηγού της Μπαρτσελόνα; " Μου έκαναν εντύπωση αυτά που είπε, γιατί όταν έφυγε από την ομάδα άλλα μετέφερε σε μένα. Μετά διάβασα όσα είπε και δεν μπορούσα να καταλάβω. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα μαζί του, του εύχομαι το καλύτερο, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι να κερδίζει η Μπαρτσελόνα", τόνισε χαρακτηριστικά πριν εξηγήσει πως " είμαστε μακριά από τους τίτλους τα τελευταία χρόνια, κι ένας σύλλογος σαν αυτόν δεν μπορεί να το δεχτεί, δεν αρέσει. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο σύνολο την επόμενη χρονιά".

Μέσα σε όλα, ο 37χρονος γκαρντ ρωτήθηκε για το EuroBasket στο οποίο θα δώσει το "παρών" λέγοντας πως " με ενθουσιάζει το γεγονός πως θα παίξω στην εθνική ομάδα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχω τις περισσότερες συμμετοχές, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να περνάω καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ