ΜΠΑΣΚΕΤ

"Να κατακτήσουμε το τρόπαιο με κάθε κόστος"

"Να κατακτήσουμε το τρόπαιο με κάθε κόστος"

Η ώρα του τελικού του Copa del Rey πλησιάζει, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, με τους αρχηγούς των δύο ομάδων, Φελίπε Ρέγιες και Χουάν Κάρλος Ναβάρο να επισημαίνουν τις δυσκολίες του αγώνα.

Τα ψέματα τελείωσαν για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο "αιώνιοι" του ισπανικού μπάσκετ θα αναμετρηθούν στον τελικό του Copa del Rey, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Έτσι, οι δύο αρχηγοί, Φελίπε Ρέγιες και Χουάν Κάρλος Ναβάρο εξέφρασαν την επιθυμία για κατάκτηση του τροπαίου με κάθε κόστος.

"Τον τελευταίο καιρό γίνονται πολλοί τελικοί ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Ελπίζουμε στο τέλος του αγώνα να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι", ήταν η πρώτη τοποθέτηση του αρχηγού των Μαδριλένων, ο οποίος πρόσθεσε

"Εάν κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα θα ήθελα να γίνει με τον τρόπο που κερδίσαμε στο δεύτερο παιχνίδι που παίξαμε. Θέλουμε αυτόν τον τίτλο. Είμαστε αισιόδοξοι. Δεν χρειάζεται να σκεφτούμε τίποτε άλλο πέραν της νίκης στον τελικό. Εάν θέλουμε να είμαστε ομάδα την οποία θα θυμούνται όλοι, πρέπει να κερδίσουμε τίτλους".

"Είναι τελικός, τα ξεχνάμε όλα"

Ο αρχηγός των "Μπλαουγκράνα", Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μίλησε για τον τελικό. "Είναι ένα clasico. Έχουμε κάνει καλή δουλειά μέχρι στιγμής, είμαστε στον τελικό και προσπαθούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο με κάθε κόστος. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια περίπλοκη ομάδα, που πραγματοποιεί εξαιρετικά δεύτερα ημίχρονα. Θα πρέπει να προσέξουμε να μην χάνουμε μπάλες και να τρέξουμε. Κοινώς, να ελέγξουμε τον ρυθμό".

Ενώ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τόνισε "Αισθάνομαι καλά. Όπως είπα και τις προηγούμενες μέρες, στα λεπτά που είμαι στο παρκέ θέλω να βοηθάω την ομάδα. Σήμερα έχουμε τελικό, τα ξεχνάμε όλα!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ