ΜΠΑΣΚΕΤ

MVP της 19ης αγωνιστικής της ACB o Ντούρνεκαμπ

MVP της 19ης αγωνιστικής της ACB o Ντούρνεκαμπ

Ο συμπαίκτης του Γιώργου Μπόγρη στην Τενερίφη, Άαρον Ντούρνεκαμπ, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής της ACB χάρη στην τρομερή εμφάνισή του στον αγώνα με την Ρεάλ Μπέτις.

Η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 2η θέση με ρεκόρ 14-4, με τελευταίο "θύμα" της ήταν η Ρεάλ Μπέτις, την οποία και κέρδισε εκτός έδρας με 76-82. Μία νίκη στην οποία ακρογωνιαίος λίθος ήταν ο Άαρον Ντούρνεκαμπ.

Ο Καναδός σμολ φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 17 πόντους με 4/9 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 27 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της ACB. Μία επίδοση που ήταν μάλιστα αρκετή για να του χαρίσει και το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής της ACB.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο ο Ντούρνεκαμπ την φετινή σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας έχει 13 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο με 44% στα τρίποντα σε 25 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ