ΜΠΑΣΚΕΤ

"Μύλος" με τον Κέι Σι Ρίβερς στη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω... διαβατηρίου

"Μύλος" με τον Κέι Σι Ρίβερς στη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω... διαβατηρίου

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρεάλ Μαδρίτης ανατρέπεται από την απόφαση της ACB να μην κάνει δεκτή την αίτηση του Κέι Σι Ρίβερς ώστε να λογίζεται ως κοινοτικός -κάτι που έγινε φέτος. Κινείται νομικά ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ.

Μία απόφαση της ACB αναφορικά με τον Κέι Σι Ρίβερς αρκούσε για να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό της Ρεάλ Μαδρίτης και να θέσει τον παίκτη... εκτός ομάδας. Κι όλα αυτά για ένα διαβατήριο.

Για να τα πάρουμε με τη σειρά, ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ λογιζόταν φέτος ως ξένος. Πλέον όμως προσπαθεί να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο, "εκμεταλλευόμενος" την καταγωγή του από τη Γουινέα. Εσχάτως όμως, δεν πρόκειται να έχει την ίδια αντιμετώπιση από τις Αρχές. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν έγιναν δεκτά τα χαρτιά του για να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο, με αποτέλεσμα να... περισσεύει πλέον (ως ξένος) αφού υπάρχουν ήδη οι Γκουστάβο Αγιόν και Τρέι Τόμπκινς. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Liga Endesa της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις των ξένων.

Όλο αυτό σηματοδοτεί κι εξελίξεις, όσον αφορά τον ίδιο, αφού πρόκειται να κινηθεί νομικά προκειμένου να δικαιωθεί και να πάρει το διαβατήριο στα χέρια του. Αν δεν τα καταφέρει, τότε το μέλλον του θα βρίσκεται μακριά από τη Μαδρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ