ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπράιαντ: "Ξέρω ότι η Βαλένθια έψαχνε αντικαταστάτη μου"

Μπράιαντ: "Ξέρω ότι η Βαλένθια έψαχνε αντικαταστάτη μου"

Ο Τζον Μπράιαντ δήλωσε πως γνώριζε ότι λόγω του γεγονότος ότι παρουσιάστηκε στην προετοιμασία της Βαλένθια με πολλά περιττά κιλά βρέθηκε πολύ κοντά στην... έξοδο.

Στην Βαλένθια το σκεφτόντουσαν και δεν το έκρυβαν: Αν δεν αδυνάτιζε άμεσα ο Τζον Μπράιαντ θα του έλυναν το συμβόλαιο και θα έπαιρναν άλλο παίκτη. Και αυτό το ξέρει και ο Αμερικανός.

Ο άλλοτε παίκτης της Μπάγερν υπέγραψε τον Αύγουστο συμβόλαιο με τις “Νυχτερίδες”, με την παρουσίασή του ωστόσο στους εκπροσώπους των ΜΜΕ να καθυστερεί για παραπάνω από ένα μήνα λόγω της κακής φυσικής του κατάστασης ! Το γεγονός ότι ο θηριώδης σέντερ έφαγε λίγο, ή μάλλον πολύ, παραπάνω από ότι έπρεπε στις διακοπές έκανε τους Ισπανούς να... ντρέπονται να τον παρουσιάσουν, δίνοντάς του παράλληλα τελεσίγραφο: Ή θα αδυνάτιζε ή θα έπρεπε να ψάξει για ομάδα.

Ο Αμερικανός σέντερ ήξερε ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο δούλεψε σκληρά για να μπορέσει να κρατήσει το συμβόλαιό του: “ Όποτε βρίσκεσαι σε μία κατάσταση σαν την δική μου και η ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη με σένα, αυτό σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο” τόνισε ο Μπράιντ, για να συμπληρώσει: “ Ήξερα ότι η Βαλένθια έψαχνε για παίκτη στην θέση μου. Από την στιγμή που ήρθα όμως δούλεψα σκληρά για να έρθω σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης και να δείξω την καλύτερη πλευρά του εαυτού μου. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, γιατί αυτό είναι κάτι που έμαθα από τους γονείς μου”.

Στο τέλος των δηλώσεών του μάλιστα ο συμπαίκτης του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς υποστήριξε ότι θέλει να αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσε η Βαλένθια: “ Νομίζω ότι βρίσκομαι στο καλύτερο κλαμπ που έχω βρεθεί ποτέ στην καριέρα μου. Ο σύλλογος, η ατμόσφαιρα στην ομάδα, ο προπονητής, όλα είναι φανταστικά. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ