ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουρούσης: "Είμαι εδώ για μένα και την οικογένειά μου"

Μπουρούσης: "Είμαι εδώ για μένα και την οικογένειά μου"

Ο Γιάννης Μπουρούσης παρέλαβε το βραβείο του MVP στη Liga Endesa κι εν συνεχεία μίλησε για τη χαμένη ευκαιρία του Final Four ενώ υπενθύμισε ποιος είναι το... αφεντικό στη Λαμποράλ Κούτσα (VIDEO).

Η ανάδειξη του Γιάννη Μπουρούση σε MVP στη Liga Endesa είναι ακόμα μια δικαίωση για τον διεθνή σέντερ και όσα σπουδαία έχει καταφέρει φέτος με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Μπουρούσης παρέλαβε το βραβείο του στο γκαλά που διοργάνωσε η ισπανική λίγκα κι εν συνεχεία εξήγησε πως όλα οφείλονται στην οικογένεια και την ομάδα του: "Είναι, πιθανότατα, μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου! Είμαι χαρούμενος όμως, πιστέψτε με, δεν ήταν καθόλου μα καθόλου εύκολο! Πέρσι αντιμετώπισα κάποια προβλήματα όμως είμαι εδώ! Για μένα, για την οικογένειά μου, για την ομάδα που με πίστεψε και για τους συμπαίκτες μου. Ήταν μια σπουδαία και απίστευτη χρονιά! Δεν είχα κερδίσει ποτέ ξανά αυτό το τρόπαιο. Τα κατάφερα αφού έχω έναν σπουδαίο προπονητή, εξαιρετικούς συμπαίκτες και μια μεγάλη ομάδα που με βοήθησαν να τα καταφέρω".

Εν συνεχεία κλήθηκε να σχολιάσει τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Μπασκόνια να προκριθεί στον τελικό της Euroleague αφού το τρίποντο που επιχείρησε ο Άνταμς στον ημιτελικό με τη Φενέρ δεν βρήκε στόχο: "Αγωνίζομαι στην Euroleague τα τελευταία 14 χρόνια! Αγαπώ το παιχνίδι και μου αρέσει να βρίσκομαι στο Final Four. Όταν αποχώρησα από τη Ρεάλ, πίστεψα ότι δεν θα παίξω ξανά στο Final Four όμως η ομάδα και προπονητής μου εργάστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση! Δεν ήμασταν τυχεροί αφού μείναμε εκτός τελικού για ένα χαμένο σουτ...".

Τι είχε να πει όταν του υπενθύμισαν ότι οι συμπαίκτες του τον αποκαλούν "αφεντικό" στα αποδυτήρια; "Μου αρέσει αυτό το παρατσούκλι όμως σας θυμίζω ότι το αφεντικό εδώ είναι ο Κερεχέτα! Εκτιμώ τη στάση και την αναγνώριση των συμπαικτών και του προπονητή . Ο κόουτς Περάσοβιτς μου έδωσε έναν ρόλο-κλειδί και μου ζήτησε να βοηθήσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ