ΜΠΑΣΚΕΤ

Μποστ: "Έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα"

Μποστ: "Έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα"

Η Μπαρτσελόνα είναι στη γύρα για πλεϊμέικερ, με τον Ντι Μποστ της Μονακό να αποκαλύπτει το φλερτ των τελευταίων ημερών με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν είναι η μοναδική ομάδα της EuroLeague που έχει ανάγκη από μεταγραφική ενίσχυση στο "1". Η Μπαρτσελόνα είναι επίσης στη γύρα για έναν ακόμη πλεϊμέικερ, μετά τον τραυματισμό του Πάου Ρίμπας και τα γενικότερα προβλήματα στην περιφερειακή γραμμή.

Το ρεπορτάζ ανέφερε το ενδιαφέρον της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Στέφαν Μάρκοβιτς της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, πριν προκύψει το όνομα του Ντι Μποστ. Όχι από κάποιο δημοσίευμα, αλλά από τον ίδιο τον παίκτη της Μονακό, ο οποίος δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει το ενδιαφέρον των "μπλαουγκράνα" για εκείνον.

" Έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα, η μεταγραφή μου είναι πιθανή, αλλά όλα εξαρτώνται από τη Μονακό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 27χρονος γκαρντ, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Ζιελόνα Γκόρα, παίρνοντας... γεύση από την EuroLeague. Το κατά πόσο αυτό το ενδιαφέρον προχωρήσει, θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις της γαλλικής ομάδας, η οποία φέτος έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεδομένου δε ότι δεν φείδεται χρημάτων (το κάθε άλλο) μην σας κάνει εντύπωση αν δεν κάνει πίσω στην περίπτωση του Ντι Μποστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ