ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: "Θα είμαστε ικανοποιημένοι μόνο αν κατακτήσουμε τον τίτλο"

Μπαρτζώκας: "Θα είμαστε ικανοποιημένοι μόνο αν κατακτήσουμε τον τίτλο"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η ομάδα της Μπαρτσελόνα θα είναι ικανοποιημένη μόνο με την κατάκτηση του Copa Del Ray, επισημαίνοντας πως δεν αρκεί η συμμετοχή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την συμμετοχή της Μπαρτσελόνα στο ερχόμενο Copa Del Ray, με τους Καταλανούς να αντιμετωπίζουν στα προημιτελικά την Μάλαγα στις 17 Φεβρουαρίου.

Ο Έλληνας κόουτς, στις δηλώσεις του, επεσήμανε πως ξεκάθαρος στόχος της Μπαρτσελόνα είναι η κατάκτηση του τίτλου, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Χουάν Κάρλος Ναβάρο: "Για όλες τις ομάδες το Κύπελλο είναι μία μεγάλη πρόκληση και πρέπει να αντεπεξέλθουμε σε αυτή, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της σεζόν. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Δε θέλω να μιλήσω για όλα τα προβλήματα που έχουμε γιατί ξέρω ότι το έχετε βαρεθεί, αλλά χάσαμε έναν παίκτη που ξέρει τι είναι το Κύπελλο και τι είναι αυτό το τουρνουά. Θα είναι εκτός όχι μόνο για αυτή την διοργάνωση, αλλά και για τον επόμενο μήνα. Δεν υπάρχει χρόνος να το σκεφτούμε τώρα αυτό όμως, πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα. Αυτή η κατάσταση είναι απογοητευτική, όμως κάποιοι παίκτες καλούνται να προσαρμοστούν και να αγωνιστούν σε διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, όπως ο Ρένφρο και ο Όλεσον. Επίσης, είναι πολύ δύσκολο να παίξει ο Ντόελμαν, ενώ και ο Φαβεράνι δεν προπονήθηκε τις τελευταίες τρεις μέρες λόγω διαστρέμματος.

Το να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, δεν είναι αρκετό για εμάς. Θα είμαστε ικανοποιημένοι μόνο αν κερδίσουμε τον τίτλο. Η συμμετοχή δεν ποτέ αρκετή για ένα κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα. Ξέρουμε πως δεν είμαστε το φαβορί, δεν παίζουμε καλά τους τελευταίους μήνες. Θα παλέψουμε παρά τα προβλήματα, αυτό είναι που μπορούμε να υποσχεθούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ