ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας καλεί... Φούτσκα

Μπαρτζώκας καλεί... Φούτσκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκρέγκορ Φούτσκα αναμένεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, αναλαμβάνοντας πόστο στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η Μπαρτσελόνα έχει μπει -για τα καλά πλέον- σε φάση... rebuilding. Κοινώς "χτίζεται" από την αρχή με σκοπό να επιστρέφει στην κορυφή της Liga Endesa και της Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας διαδέχθηκε τον Τσάβι Πασκουάλ, ο Ροντρίγκο ντε λα Φουέντε τον Τζουάν Κρέους (στη θέση του GM) κι από εκεί ξεκίνησε η νέα εποχή των "μπλαουγκράνα".

Στην προσπάθεια που ξεκινά το φετινό καλοκαίρι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας φιλοδοξεί να έχει στο πλευρό του έναν από τους καλύτερους σέντερ που αγωνίστηκαν ποτέ στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον Γκρέγκορ Φούτσκα, η επιστροφή του οποίου έχει ήδη αρχίσει να δρομολογείται σύμφωνα με τη Mundo Deportivo . Ο βετεράνος ψηλός φόρεσε τη φανέλα της ισπανικής ομάδας από το 2002 έως το 2006, ενώ πέντε χρόνια αργότερα (το 2011) αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, που κράτησε κάτι παραπάνω από δύο δεκαετίες.

Πλέον, αναζητά την επιστροφή του στον αφρό του ευρωπαϊκού μπάσκετ (σ.σ.: τα τελευταία χρόνια "τρέχει" μια ακαδημία στην Μπολόνια), με την Μπαρτσελόνα να αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τα καταφέρει. Όπως αναφέρει μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα, ο Γκρέγκορ Φούτσκα θα αναλάβει την ατομική προπόνηση των ψηλών των "μπλαουγκράνα", με σκοπό τη διαρκή βελτίωσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ