ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: "Είμαι προβληματισμένος, αλλά..."

Μπαρτζώκας: "Είμαι προβληματισμένος, αλλά..."

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε πολλούς λόγους να είναι προβληματισμένος μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Γκραν Κανάρια (79-59) στον τελικό του SuperCopa. Εξήγησε κάποιους εξ αυτών, ενώ μίλησε για τη συνέχεια.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε σχετικά εύκολα από την Γκραν Κανάρια, στον τελικό του SuperCopa , χάνοντας τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν είχε τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας για να κοντράρει τους "πορτοκαλί", οι οποίοι πήραν τη νίκη με σχετική άνεση (79-59).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των "μπλαουγκράνα" εξήγησε το προφανές. Ότι δηλαδή " είμαι προβληματισμένος από την ήττα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Όταν χάνεις σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήμασταν απόντες από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, δεν μπορούμε να ψάξουμε για δικαιολογίες, όπως η κούραση και οι τραυματισμοί. Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε τη δουλειά", για να απαντήσει εν συνεχεία σε ερώτηση σχετική με τις αποφάσεις των διαιτητών και την αποβολή του Ταϊρί Ράις με πέντε φάουλ λίγο πριν το τέλος του αγώνα:

" Δεν θα ασχοληθώ με την απόδοση των διαιτητών. Οι διαιτητές κάνουν λάθη, όπως όλοι μας. Σε κάποιες φάσεις τον έβαλαν στον στόχο, αλλά η αλήθεια είναι πως η Γκραν Κανάρια αμύνθηκε καλύτερα, πιο σκληρά. Αυτή είναι η πραγματικότητα".

Όσο για τη συνέχεια; " Η φιλοσοφία μας δεν θα αλλάξει επειδή χάσαμε απόψε. Προφανώς δεν είμαστε καλά ψυχολογικά, μετά από μια τέτοια ήττα. Έχω όμως εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και τη δουλειά που γίνεται", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ