ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαίνει στο χειρουργείο για επέμβαση ο Κλαβέρ

Μπαίνει στο χειρουργείο για επέμβαση ο Κλαβέρ

Η σεζόν τέλειωσε για την Μπαρτσελόνα και ο Βίκτορ Κλαβέρ θα μπει στο χειρουργείο για επέμβαση, για να ξεπεράσει το πρόβλημα του στον μηνίσκο.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την Μπαρτσελόνα, ύστερα και από την αποτυχία της ώστε να προκριθεί στα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος, σε μία χρονιά που οι Καταλανοί ταλαιπωρήθηκαν με αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Ένας από τους παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν φέτος ήταν και ο Βίκτορ Κλαβέρ. Όπως έγινε γνωστό, από την στιγμή που η σεζόν ολοκληρώθηκε για την Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός διεθνής φόργουορντ θα μπει στο χειρουργείο για να κάνει επέμβαση, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον μηνίσκο, ελπίζοντας πως στη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί υγιής και σε καλύτερη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως η Μπαρτσελόνα πέρσι απέκτησε τον Βίκτορ Κλαβέρ, έχοντας υψηλές προσδοκίες. Μάλιστα, οι Καταλανοί έδωσαν 2.000.000 ευρώ στην Βαλένθια για να τον κάνουν δικό τους, πληρώνοντας το buy-out που υπήρχε στο συμβόλαιο του (στο ενδεχόμενο που επέστρεφε στην Ισπανία), ύστερα από μία πετυχημένη σεζόν στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, στην οποία συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ αγωνίστηκε φέτος σε 27 παιχνίδια, έχοντας μέσο όρο 6 πόντους (54.1% δίποντα, 37.7% τρίποντα, 77.8 % βολές), 4.4 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά παιχνίδι, έχοντας ranking "8.4".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ