ΜΠΑΣΚΕΤ

Μουλέρο: "Πλήρης παίκτης ο Γιάνκοβιτς"

Μουλέρο: "Πλήρης παίκτης ο Γιάνκοβιτς"

Ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια, Τσέτσου Μουλέρο, ανέλυσε τη νέα μεταγραφή των "νυχτερίδων" και έπλεξε το εγκώμιο του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, ο οποίος σύμφωνα με τον Ισπανό "έρχεται πεινασμένος"

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έπειτα από τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Βαλένθια. Ο αθλητικός διευθυντής των "νυχτερίδων", Τσέτσου Μουλέρο, κλήθηκε να αναλύσει στο superdeporte.es το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του τονίζονται ότι " Πρόκειται για έναν πολύ καλό ομαδικό παίκτη, ο οποίος είναι πλήρης ως αθλητής και μπορεί να μας βοηθήσει και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Διαθέτει χαρακτήρα στην άμυνα και στην επίθεση μπορεί να αλλάξει πράγματα, καθώς μπορεί να τραβήξει τον αντίπαλο του μακριά από το καλάθι αλλά να πάει και στο low post", είπε αρχικά ο Μουλέρο και πρόσθεσε " στο τέλος της περσινής σεζόν η ομάδα ήξερε ότι υπάρχει πιθανότητα να μπορεί να τον κάνει δικό της και πλέον είναι ένα σημαντικό κομμάτι για εμάς".

Την περσινή σεζόν ο Γιάνκοβιτς δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που θα περίμενε στον Παναθηναϊκό και ο Μουλέρο εξήγησε ότι " έρχεται πιο πεινασμένος. Πριν δύο χρόνια είχε πολύ σημαντικό ρόλο στον Παναθηναϊκό και ακόμα είναι πολύ νέος" είπε καταλήγοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ