ΜΠΑΣΚΕΤ

Μούρθια καλεί Κατσικάρη

Μούρθια καλεί Κατσικάρη
INTIME SPORTS

Η Μούρθια βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με το όνομα του Φώτη Κατσικάρη να έχει ξεχωρίσει. Η ισπανική ομάδα θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες (ου μη και ώρες) για τον νέο τεχνικό ηγέτη της.

Από τη στιγμή που δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Ντιέγκο Οκάμπο, η Μούρθια ήταν υποχρεωμένη να ψάξει στην αγορά για τον επόμενο προπονητή της. Η ισπανική ομάδα θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω στο επόμενο πρωτάθλημα της Liga Endesa, ήτοι να μπει στα πλέι οφ. Κάτι το οποίο απέτυχε να κάνει φέτος.

Γι αυτό οι διοικούντες τον σύλλογο είναι αποφασισμένοι να προσλάβουν προπονητή που θα μπορεί να τους βοηθήσει άμεσα. Κάπου εκεί προέκυψε το όνομα του Φώτη Κατσικάρη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας βρίσκεται μεταξύ αυτών που εξετάζει η Μούρθια για την άκρη του πάγκου της, δίχως να έχει παρθεί -μέχρι τούτη την ώρα- απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Το μόνο βέβαιον είναι πως οι εξελίξεις δεν αναμένεται να αργήσουν, αφού στην Ισπανία αναφέρουν πως το deal (με τον ίδιο ή άλλο προπονητή) μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και σήμερα (1/7). Ειδάλλως, μέχρι το τέλος της εβδομάδας η Μούρθια θα έχει προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ