ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίροτιτς: "Είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο"

Μίροτιτς: "Είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο"

Ο Μίροτιτς στάθηκε στον δύσκολο όμιλο που βρίσκεται η Ισπανία στο Ευρωμπάσκετ και επεσήμανε πως ζητούμενο της ομάδας είναι να βελτιώσει τα αδύνατα της σημεία.

Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής ομοσπονδίας, κάνοντας το δικό του σχόλιο τόσο για την μέχρι τώρα προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ, όσο και για τον δύσκολο όμιλο στον οποίο θα αγωνιστεί, έχοντας για αντιπάλους χώρες όπως η Σερβία, η Ιταλία, η Τουρκία και η Γερμανία.

Ο φόργουορντ των Σικάγκο Μπουλς είπε τα εξής για την εθνική ομάδα της Ισπανίας: "Προπονούμαστε πολύ καλά και όλοι γνωρίζουμε πως οι ημέρες πλησιάζουν. Θέλουμε να διορθώσουμε τα αδύνατα σημεία μας και να βελτιωθούμε σε αυτά που κάνουμε σωστά. Ξέρουμε καλά πόσο δύσκολο θα είναι το Ευρωμπάσκετ.

Είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και χρειάζεται να εμφανιστούμε με απόλυτη συγκέντρωση. Κάθε ημέρα που περνάει είμαστε και πιο δεμένοι μεταξύ μας κι αυτό οφείλεται στη δουλειά, τους χαρακτήρες μας και το γεγονός ότι προχωράμε βήμα βήμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ