ΜΠΑΣΚΕΤ

Μία ανάσα από Μπαρτσελόνα ο Σεραφέν, στην αναμονή ο Λοτζέσκι

Indiana Pacers' Kevin Seraphin in action during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Saturday, Nov. 5, 2016, in Indianapolis. Indiana won 111-94. (AP Photo/Darron Cummings)
Indiana Pacers' Kevin Seraphin in action during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Saturday, Nov. 5, 2016, in Indianapolis. Indiana won 111-94. (AP Photo/Darron Cummings) AP

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Κέβιν Σεραφέν αναμένεται στην Βαρκελώνη για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει. Συνεχίζουν να "κοιτάζουν" Χανγκά οι Καταλανοί, εναλλακτική ο Λοτζέσκι.

Ο Κέβιν Σεραφέν "παίδεψε" αρκετά τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο, όπως φαίνεται, μάλλον όλη αυτή η καθυστέρηση άξιζε τον κόσμο. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Γάλλος σέντερ συμφώνησε σε όλα με τους Καταλανούς για διετές συμβόλαιο και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Γάλλος σέντερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Ιντιάνα Πέισερς την 31η Ιουλίου, πρόκειται να αποτελέσει έτσι τον τρίτο Γάλλο που θα έρθει στην Βαρκελώνη φέτος μετά τους Τόμας Ερτέλ και Άντριεν Μόερμαν.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σεραφέν είχε 4.7 πόντους και 2.9 ριμπάουντ μέσο όρο.

Ο Σεραφέν πάντως δεν θα είναι η τελευταία κίνηση των "μπλαουγκράνα". Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, μόλις "κλείσουν" με το θέμα του Γάλλου, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα θα στραφούν στο θέμα του σμολ φόργουορντ. Εκεί όπου τον πρώτο λόγο εξακολουθεί να έχει ο Άνταμ Χάνγκα - με τις διαπραγματεύσεις με τη Μπασκόνια να συνεχίζονται - με τον Ματ Λοτζέσκι να αποτελεί το εναλλακτικό πλάνο στην περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του Ούγγρου φόργουορντ . Εκτός αν η Μπαρτσελόνα κάνει την έκπληξη και αποκτήσει και τους δύο, κάτι που πάντως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ρακίμ Σάντερ μοιάζει δύσκολο.

AP Photo/Darron Cummings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ