ΜΠΑΣΚΕΤ

Μια ανάσα από Γέιδα ο Παπαντωνίου

Μια ανάσα από Γέιδα ο Παπαντωνίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Δόξα Λευκάδας τον ήθελε, αλλά η Γέιδα θα τον αποκτήσει. Ο Νώντας Παπαντωνίου είναι κοντά σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα, συνεχίζοντας την παρουσία του στη LEB Oro της Ισπανίας.

Παρά το αρχικό ενδιαφέρον της Δόξας Λευκάδας, ο Νώντας Παπαντωνίου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Οι νεοφώτιστοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον 26χρονο γκαρντ, πλην όμως δεν προχώρησαν περισσότερο (ήτοι δεν κατέθεσαν πρόταση).

Κάτι που έδωσε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στη Γέιδα, ομάδα που επίσης του είχε εξηγήσει πως τον θέλει στο δυναμικό της. Η ισπανική ομάδα είναι κοντά σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, αποκτώντας τον ως ελεύθερο, αφού νωρίτερα λύθηκε το συμβόλαιό του με την Αραμπέρι. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν εντός των επόμενων ωρών, με τον παίκτη να μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Βαρκελώνη για τις υπογραφές.

Στην έως τώρα παρουσία του στη LEB Oro της Ισπανίας (δεύτερη κατηγορία), ο Νώντας Παπαντωνίου έχει 11.9 πόντους (με 34% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ κατά μέσο όρο. Αριθμούς που θα προσπαθήσει να διατηρήσει (και γιατί όχι να βελτιώσει) στο υπόλοιπο της σεζόν, παλεύοντας με την ομάδα από τη Βαρκελώνη για την άνοδο στη Liga Endesa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ