ΜΠΑΣΚΕΤ

Μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Στέφανσον στη Βαλένθια

Μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Στέφανσον στη Βαλένθια

Η Βαλένθια ανακοίνωσε πως ο Γιον Στέφανσον θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς στην ομάδα καθώς συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Ισλανδός Γιον Στέφανσον θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν με τη φανέλα της Βαλένθια όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος, ο οποίος παραμένει αήττητος σε όλες της διοργανώσεις.

Η Βαλένθια θα διατηρήσει στις τάξεις της ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της καλοκουρδισμένης μηχανής της, τον Γιον Στέφανσον.

Με ανακοίνωσή της η ισπανική ομάδα γνωστοποίησε πως ο Ισλανδός θα μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και θα βοηθήσει τις "νυχτερίδες" να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το αήττητο σερί τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Στέφανσον στο πρωτάθλημα σε 9 αγώνες μετρά 12.8 λεπτά συμμετοχής, 7 πόντους, 1 ριμπάουντ και λιγότερο από 1 λάθος. Στο Eurocup σε ισάριθμους αγώνες μετρά 17.5 λεπτά συμμετοχής, 5.6 πόντους, 1.25 ριμπάουντ και μόλις ένα λάθος.

Η Βαλένθια θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της σε όλες της διοργανώσεις καθώς μετά τη χθεσινή νίκη επί της Βενέτσια του, δικού μας, Μάικ Μπράμος, μετρά αισίως 18 νίκες σε ισάριθμους αγώνες σε Ισπανία και Eurocup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ