ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγαλώνει η συλλογή βραβείων του Ντόντσιτς

Μεγαλώνει η συλλογή βραβείων του Ντόντσιτς
ACB

Ακόμα μία διάκριση για τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος σε ηλικία 18 ετών και 10 μηνών, έγινε ο νεότερος παίκτης που κερδίζει βραβείο MVP μήνα στη Liga Endesa. Διαβάστε τα όσα έκανε τον Δεκέμβριο. (VIDEO)

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει κερδίσει αρκετές ατομικές διακρίσεις και στο μέλλον θα κερδίσει πολλές περισσότερες. Την 1η ημέρα του 2018, πρόσθεσε ακόμα μία στη συλλογή του, καθώς αναδείχθηκε MVP του Δεκεμβρίου στη Liga Endesa.

Ο Σλοβένος πρωταθλητής Ευρώπης μέτρησε στις 4 νίκες που πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στον μήνα, 16.7 πόντους, 4.7 ασίστ και 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης κατά μέσο όρο και σε ηλικία 18 ετών και 10 ημερών έγινε ο πιο νέος MVP στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος!

Ο κάτοχος του ρεκόρ είναι ένας νυν συμπαίκτης του. Πρόκειται για τον Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του Απριλίου του 2007 με τη φανέλα της Μπανταλόνα σε ηλικία 22 ετών. Ο Ντόντσιτς -που την Τετάρτη (03/01) κόντρα στη Μπασκόνια θα δώσει το 100ό παιχνίδι του στη Liga Endesa- "γκρέμισε" το ρεκόρ του Ρούντι και συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Όσο για την ομάδα του; Μετά το 4/4 τον Δεκέμβριο, είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 12-1.

Photo Credits: ACB

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ