ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλη νίκη για την Ανδόρα του Μπόγρη

Μεγάλη νίκη για την Ανδόρα του Μπόγρη
DAVID GRAU LLINARES WWW.DAVIDGRAU.CAT

Η Ανδόρα πέτυχε πολύ σπουδαία νίκη, μέσα στην έδρα της Μπανταλόνα (67-82), με τον Γιώργο Μπόγρη να έχει θετική παρουσία. Εκτός έδρας νίκη και για την Ομπραντόιρο.

Τη δική της μάχη για την παραμονή στην Liga Endesa δίνει η Ανδόρα. Η νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία αντιμετώπισε, εκτός έδρας, την Μπανταλόνα, η οποία τη φετινή σεζόν έχει σαν όπλο την έδρα της. Αυτό δεν φάνηκε, όμως στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Κι αυτό γιατί η Ανδόρα ήταν εξαιρετική και έχοντας τον έλεγχο του αγώνα έφτασε στη νίκη με 67-82, χάρη σε έναν εξαιρετικό Βίκτορ Σάδα, που είχε 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Δεν ήταν μόνος του ο Ισπανός, ωστόσο, καθώς και ο Γιώργος Μπόγρης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Έλληνας σέντερ στα 14:21 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, ήταν ουσιαστικός έχοντας 12 πόντους με 5/5 δίποντα και 2/3 βολές, ενώ μάζεψε 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ομπραντόιρο πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Φουενλαμπράδα. Η ομάδα του Χάρη Γιαννόπουλου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο, για ένα ακόμα παιχνίδι, επικράτησε με 88-82, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Μάξι Κλέμπερ, που πέτυχε 36 πόντους, ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ