ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τους αδερφούς Γκασόλ η προεπιλογή της Ισπανίας

Οι Πάου και Μαρκ Γκασόλ βρίσκονται στην προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς αποφάσισαν να λαβουν μέρος. Εκτός ο Σερτζ Ιμπάκα που θέλησε να ξεκουραστεί. Μέσα ο Νίκολα Μίροτιτς.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, γνωστοποίησε την προεπιλογή ενόψει Ρίο.

Στην λίστα βρίσκονται τόσο Πάου, όσο και ο Μαρκ Γκασόλ, καθώς τα δύο αδέρφια αποφάσισαν να λάβουν μέρος στην διοργάνωση. Εκτός έμεινε ο Σερτζ Ιμπάκα, ο οποίος αποφάσισε να ξεκουραστεί, έχοντας πάρει και μεταγραφή στους Ορλάντο Μάτζικ από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Στην προεπιλογή βρίσκεται και ο φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς, Νίκολα Μίροτιτς, με το ρόστερ των Ισπανών να ξεχειλίζει από ταλέντο, ποιότητα και ικανότητες σε όλες τις θέσεις.

Αναλυτικά η 20άδα: Φελίπε Ρέγιες, Ρούντι Φερνάντεθ, Πάου Γκασόλ, Βίκτορ Κλαβέρ, Σέρχιο Γιούλ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Φερνάντο Σαν Εμετέριο, Πάμπλο Αγκιλάρ, Πάου Ρίμπας, Γκιγιέρμ Βίβες, Νίκολα Μίροτιτς, Ουίλι Ερνανγκόμεζ, Ντάνι Ντίεθ, Άλεξ Αμπρίνες, Μαρκ Γκασόλ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Χοσέ Μανουέλ Καλδερόν, Ρίκυ Ρούμπιομ Αλμπέρτο Αμπάλντε και Ιλουμάνε Ντιόπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ